LifeArt

Fotóról, zenéről, életről...

Magamról


Az orvostant hallgatom, a zenét tanulom,
a fotózást csinálom...
Egyikhez se értek

Címkék

orchideák

-Moravcsik- 2010.04.16. 00:44

Csak egyszerűen. Felesleges szöveg nélkül...

 

 

 

Címkék: fotó

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeart.blog.hu/api/trackback/id/tr691925318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naposcsibe tokkal 2010.06.09. 17:43:17

A "felesleges szöveg nélkül" beírás önmagában felesleges. Inkább ne írj semmit, mert ez így annyira mesterkélt (tipikus Moravcsik). A "felesleges szöveg nélkül" azt sugallja, hogy gyerekek le lehet szopni, eszetlen nagy király vagyok és seperc alatt ilyen képet villantok. Nem mellesleg rendkívül érzelmes lény is vagyok, úgyhogy megint csak tessék leszopni. Gyökérség.

U.I.: tényleg jók a képek

-Moravcsik- 2010.06.10. 15:09:24

:D Köszi az észrevételt, kedves "csibetokkal". Amúgy, hogy a sztori kerek legyen, eredetileg írtam hozzá szöveget, még valahogy a választások környékén, arról, hogy mennyivel szebb az orchidea, mint a vörös szegfű meg a magyar narancs, de közben meghalt a netem, így nem volt kedvem újraírni a tényleg mesterkélt és érzelmes rizsát...
Ez maradt. Legközelebb ígérem nem írok semmit.

schweitzy 2010.06.10. 18:04:03

nekem erről az a véleményem kedves napos csibe, hogy, ja tokkal, bocs, hogy nézegesd a schweitzy.blog.hu című remek oldalt, amin egyáltalán nem mesterkélt, zseniális dolgok vannak, és még egy csomó más.
süti beállítások módosítása