LifeArt

Fotóról, zenéről, életről...

Magamról


Az orvostant hallgatom, a zenét tanulom,
a fotózást csinálom...
Egyikhez se értek

Címkék

álom elé

-Moravcsik- 2010.04.30. 18:56

Az utóbbi időben eléggé "gyengélkedett" a blog. Se képek, se írások, se semmi. Ez mostantól csak annyiban fog változni, hogy hivatalosan is szünetre megyek. Lassan megindul ugyanis, a felénk vizsgaidőszaknak nevezett daráló, amikor is az ember napi programja kimerül a min. 12-14 óra tanulásban, a maradékban pedig zombiként nézünk ki az agyunkból vagy alszunk egy hunyásnyit. És ha elérkezik megmérettetésünk napja, akkor egy hatalmas szilvásgombóccal a torkunkban kelünk és jobb esetben szilvapálinkával a gyomrunkban fekszünk. A "pálinkás jó estét" persze nem jár egyértelműen együtt a délelőtti sikeres vizsgával. (A darálóról eszembe jutott egy régi klasszikus...)

 


A táplálkozást ki-ki a maga módján oldja meg: van aki fotoszintetizál, míg mások a kávé-cigi-almalé-kávé-cigi kombóra esküsznek. Így fogyunk le 5-6 kilókat, ami lehet, hogy nem is gond, lévén jön a nyár és formába kell lendülni a tengerparti (értsd: vaskád az udvar végében) nyaralásra. Vagy az augusztusi UV-ra. :)
Éppen ezért szögre akasztom a fotoapparatot, a billentyűzetet és talán a csikóbőrös kulacsot is. Ez utóbbi persze gyorsan előkerül egy-egy sikeres vagy éppen sikertelen vizsga után...
Persze amint vége van a szopodának, újra bejelentkezem. Remélhetőleg addigra nem csinálom ki az agyam annyira, hogy írni is elfelejtsek (volt rá precedens, hogy ősszel néhány betűt újra kellett tanulnom :) ) és a versenysúlyom sem megy 40 kiló alá.
Reméljük a legjobbakat...

Szóval dióhéjban így élünk mi itt Szegeden 2010. április-május-júniusában. :)

 

 Végső tanulságként még egy videó:

 

(Reméljük nem olyan színvonalon, mint Arnie a T3-ban :P )

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeart.blog.hu/api/trackback/id/tr881964946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaga15 2010.05.01. 16:11:15

"(Reméljük nem olyan színvonalon, mint Arnie a T3-ban :P )"
Hát inkább ne. Gyere vissza inkább Kalifornia kormányzójaként. :)

Kéz és lábtörést apa.

kommandante 2010.05.01. 17:03:21

Dehogynem! Csak keményen apa, legalább olyan keményen mint Arnie :D Aztán sok sikert a "darálóhoz" !!

-Moravcsik- 2010.05.02. 21:33:45

@Gaga15: @kommandante: Köszi srácok! Majd igyekszem. :)
süti beállítások módosítása