LifeArt

Fotóról, zenéről, életről...

Magamról


Az orvostant hallgatom, a zenét tanulom,
a fotózást csinálom...
Egyikhez se értek

Címkék

életjel

-Moravcsik- 2010.07.05. 00:00

Az elmúlt durván két hónapos szünet után a jelzem, hogy élek. Vége a vizsgaidőszaknak (augusztus végén sajnos folyt köv. :-/ ) és így remélem jut egy kis időm a blogra is.

A vizsgák visszafogott eredményessége azonban keresztülhúzta a nyári terveim 90%-át, de azért nem panaszkodom. Legalább nem fogok unatkozni. :)

A blog koncepciójában lehet egy kis változás lesz: nagyobb hangsúlyt szeretnék fektetni a képek "publikálására". Eredetileg egy gondolatébresztő, zenével, filmekkel, könyvekkel és fotózással foglalkozó blogot terveztem a LifeArt keretein belül, azonban rá kellett döbbennem, hogy erre nincs időm az egyetem mellett, így redukálom az eddig is ritkán megjelenő írásokat és a fotózásra igyekszem koncentrálni. Ez persze nem jelenti azt, hogy a továbbiakban csak fényképeket töltök fel, egyszerűen csak nem akarok görcsösen ragaszkodni az eredeti elképzelésemhez. Görcsölésnek úgy sincs soha jó vége.

 

Üdv

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeart.blog.hu/api/trackback/id/tr392129069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schweitzy 2010.08.12. 21:24:31

Nagyon nyitott enyéniségnek tűnsz, könnyen alkalmazkodó típus vagy, zseniális ;)

-Moravcsik- 2010.08.13. 08:53:32

@schweitzy: Ecsém! Ez nem az áemhá :)
süti beállítások módosítása